29 januari 2022

Wilt u beginnen aan een cursus assertiviteit?

Ik moet op mijn werk vaak in grote teams samenwerken en ik merk dat ik daar steeds meer moeite mee krijg. Ik zie namelijk ook dat andere mensen in het team floreren en dat komt vooral omdat zij hun mond durven open te trekken. Ik ben heel volgzaam ingesteld en daardoor heb ik vaak te maken met mensen die over mij heen lopen. Op een gegeven moment is dit bijna dagelijks het geval en daar had ik helemaal genoeg van. Ik wilde daarom graag beter voor mijzelf leren opkomen en ik ben gaan kijken wat ik kon doen om dit probleem op te lossen. Ik ben toen gaan kijken of ik een cursus assertiviteit kon gaan volgen omdat ik meende dat een cursus assertiviteit een groot verschil zou kunnen maken in mijn leven. Ik heb toen gekeken of ik ergens een goede cursus assertiviteit kon vinden omdat ik graag wilde weten wat de mogelijkheden waren om aan mijzelf te werken. Ik heb toen gezien dat wanneer je een goede cursus assertiviteit wilt gaan volgen, je het beste een keer naar de site Assertief.nl kunt gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag een degelijke cursus assertiviteit willen volgen waar zij echt iets van zullen opsteken. Ik heb mij goed ingelezen op deze pagina en hoe meer ik las, hoe duidelijker het mij werd dat ik hier echt heel veel zou kunnen leren. Ik ben daarom blij dat ik hier op de pagina ben gaan kijken want ik heb gezien dat ik al op korte termijn kon beginnen aan de cursus assertiviteit en ik wilde daarom ook niet langer wachten. Ik heb mijn inschrijving nog dezelfde dag geregeld en het was fijn om te horen dat ik al snel kon beginnen. Ik vond het eerst wel wat spannend omdat ik door deze cursus assertiviteit misschien wat uit mijn comfortzone gehaald zou worden, maar ik kan u zeggen dat ik heel blij ben dat ik deze stap gezet heb. Deze cursus assertiviteit was namelijk heel erg leerzaam en ik ben nog altijd blij dat ik hier in de leer ben gegaan.

Deze cursus assertiviteit was heel erg nuttig

Ik ben blij dat ik hier mijn cursus assertiviteit ben gaan volgen omdat ik gemerkt heb dat ik een aantal patronen had ontwikkeld waarmee ik mijzelf heel goed en snel op de achtergrond wist te zetten. Dat schiet niet op en daarom ben ik blij dat ik inzicht heb gekregen in mijn gedrag. Deze cursus assertiviteit zou ik daarom ook van harte aan anderen aanbevelen want u zult zien dat u hier echt heel veel van leert.

Ik voel mij steviger in mijn schoenen staan

Ik ben blij dat ik deze cursus assertiviteit gevolgd heb en wel omdat:

  • Ik mij nu veel steviger in mijn schoenen voel staan
  • Ik beter voor mijzelf durf op te komen
  • Ik merk dat mijn collega’s het ook waarderen dat ik eens van mij laat horen

Ik hoop dat u ook deze cursus assertiviteit zult gaan volgen want ik weet uit ervaring dat u hier echt heel veel aan zult hebben.

Lees meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.