29 januari 2022

Wilt u leren werken met osint tools?

Ik moet voor mijn werk vaak bekijken of klanten ons de juiste informatie hebben gegeven over hun bedrijf. Wij kunnen hen namelijk een lening verstrekken wanneer zij dat willen, maar wij merken vaak dat wij verzoeken krijgen van mensen die niet zuiver op de graad zijn. Wij hebben daarom besloten om ons te gaan verdiepen in hoe wij meer over deze bedrijven te weten konden komen en een goede manier om dat te doen, is door een osint training te volgen. Wanneer je namelijk ziet hoeveel info op het internet over bedrijven te vinden is, dan kun je daar je voordeel mee gaan doen. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij een aantal van onze mensen een osint training wilden laten volgen. Wij wilden namelijk dat wij een hoogwaardige osint training zouden doen en wij wilden daarom niet met de eerste de beste in zee gaan. Wij hebben gezien dat de mensen van anti-crime-academy.com heel goede trainingen aanbieden en dat deze door de mensen die hier reeds een osint training hebben gevolgd, ook heel goed gewaardeerd worden. Wij hebben daarom de site van dit bedrijf grondig doorgenomen en wij hebben gezien dat zij ons heel goed van dienst konden zijn. Wij hebben onze mensen hier daarom voor dit osint traject ingeschreven en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Wij hebben namelijk gemerkt dat zij heel enthousiast waren over alles wat zij hier gepresenteerd kregen. De osint training was heel goed opgezet en onze mensen hebben in een heel korte tijd heel veel geleerd. Zij weten nu precies hoe zij info over bedrijven moeten verzamelen, hoe zij kunnen zien of een site correct is of dat het een kopie is, maar ook kunnen zij aan de hand van foto’s meer over de locatie van een bedrijf vinden. Wij hebben daarom ook geen spijt van het feit dat wij onze mensen een osint training hebben laten volgen en ik kan u aanraden om ook eens te kijken of zo’n traject iets voor u is.

Dankzij deze osint training kunnen wij veel meer informatie vinden online

Sommige mensen hebben echt niet in de gaten hoeveel informatie zij over zichzelf op het internet gooien. Tijdens de osint training leer je hoe je al deze info kunt vinden en zo kun je vaak een heel compleet profiel van iemand of van een bedrijf maken. Wij zijn zo veel beter in staat om te kijken welke klanten wij wel of welke juist niet moeten helpen. Dat scheelt ons veel problemen en wij zijn daarom zeer te spreken over deze osint training.

Wilt u zich ook opgeven voor een traject?

Mocht u zich ook graag voor een osint training willen opgeven, dan kunt u:

  • Even naar de site anti-crime-academy.com surfen
  • Bekijken hoeveel u hier zou kunnen leren
  • Uw inschrijving vandaag nog regelen zodat u al op korte termijn kunt beginnen

Wij hopen nog vaker mensen door deze specialisten te kunnen laten opleiden want deze cursussen zijn zeker de moeite waard. Kijk snel even op de site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.