29 januari 2022

Word een IT-held met één van deze cursussen

Werk jij in de IT-branche en wil je je vaardigheden verbeteren of zou je in de toekomst graag in een IT-functie willen werken? Om beter te worden op het gebied van IT is er een aantal leerzame cursussen die je kunt volgen. In dit artikel heb ik een aantal van deze cursussen en trainingen voor je op een rijtje gezet. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

SQL

Als je werkzaam bent in de IT of interesse hebt in IT, dan heb je ongetwijfeld al eens gehoord van SQL. SQL staat voor Structured Query Language en is één van de meestgebruikte programmeertalen ter wereld. Het is dus een gestandaardiseerde taal die gebruikt kan worden voor verschillende taken in een relationele database. Een groot voordeel van SQL is dat deze taal in combinatie met vrijwel alle moderne relationele databaseproducten kan worden gebruikt.

Heb je interesse om SQL te leren? Een cursus SQL volgen kun je doen bij opleidingsbureau Learnit.

Python

Net als SQL is ook Python een programmeertaal die bijzonder geschikt is voor data-analyse. Een groot voordeel van Python is dat je zelfs al met alleen wat basiskennis al een hoop analyses en grafieken kunt maken. Tijdens een cursus Python leer je hoe je data omzet in bruikbare inzichten die je kunnen helpen bij het oplossen van verschillende vraagstukken.

Ben je benieuwd welke IT-cursussen er beschikbaar zijn naast de cursus SQL en de cursus Python? Neem dan eens een kijkje Learnit.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.